5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Nikon SB-5000

€ 679,00
Tijdelijk uitverkocht
SKU
FSA04301

Nikon SB-5000                                                                                  

De Nikon SB-5000 maakt onderdeel uit van Nikon's Creatief Verlichtingssysteem en biedt geavanceerde draadloze flitssturing met een verhoogde mate van controle en betrouwbaarheid voor Nikon FX- of DX-camera's. De draadloze radiografische aansturing maakt een werkafstand van 30 meter mogelijk, hierdoor kunt u de flitser op én naast de camera gebruiken voor complexe opstellingen. Zo kunt u opnames maken in elke omgeving waarbij er geen directe zichtlijn is tussen de flitser en de camera. Dankzij het interne koelsysteem kunt u meer dan honderd opnames snel achter elkaar maken waarbij de SB-5000 op vol vermogen werkt. Naast dit alles biedt de lichte en compacte SB-5000 een overzichtelijke en intuïtieve bediening.

Ongekende mogelijkheden
De SB-5000 is een i-TTL flitser die compatibel is met FX- en DX-formaat spiegelreflexcamera's en is ontworpen om aan de eisen van de professionele fotograaf voor gebruik in de buitenlucht, op locatie en in de studio te voldoen. Bij plaatsing op de camera werkt de flitser als een draadloze commander of als secundaire flitser. De flitser heeft een richtgetal van 34.5 en een groot FX-formaat zoombereik van 24-200mm en zelfs 14mm bij gebruik van de ingebouwde groothoekdiffuser. Dankzij de gestroomlijnde bedieningselementen, soepele bediening, duidelijke menu's zorgen en het duidelijk afleesbare LCD display is de flitser zeer gemakkelijk in gebruik. Door het lichte en compacte ontwerp is de Nikon SB-500 comfortabel op de camera te gebruiken. Drie verlichtingspatronen geven u de volledige controle over de flitsdekking en bieden u veel mogelijkheden voor het maken van bijzonder opnames.

Geavanceerde draadloze radiografische flitssturing
De Nikon SB-5000 is ontworpen om in de meest uiteenlopende omstandigheden te kunnen gebruiken en biedt daarom volledige ondersteuning voor radiobesturing van het Nikon Creatieve Verlichtingssysteem. Zo kunt u met de SB-5000 in combinatie met de optionele WR-R10 draadloze afstandsbediening met opstellingen van één of meerdere flitsers werken. Doordat de SB-500 flexibel kan omgaan met complexe opstelling van externe flitsers, kunt u praktisch elke flitseropstelling maken en aansturen, inclusief ingewikkelde setups met meerdere flitsers. Samen met de optionele WR-R10 draadloze afstandsbediening kunt u maximaal zes groepen SB-5000 Speedlight flitsers aansturen. Daarnaast wordt optische besturing volledig ondersteund zodat u ook oudere Speedlight flitsers in uw opstelling kunt gebruiken.

Ook koel bij meerdere opnames
De SB-5000 is voorzien van een efficiënt koelsysteem dat ervoor zorgt dat de flitser koel blijft wanneer u snel achter elkaar opnames moet maken, zoals bijvoorbeeld bij het fotograferen van sterren op de rode loper. Het interne temperatuurregelingssysteem zorgt voor een snelle, betrouwbare werking en voorkomt oververhitting. Hierdoor is het mogelijk tot 120 opnames te maken, met tussenpozen van vijf seconden, of 84 opnames achter elkaar te maken met tussenpozen van drie seconden. U kunt meer dan honderd opnames achter elkaar maken waarbij de flitser op vol vermogen werkt.

Kenmerken

 • Richtgetal van 34.5 op ISO 100
 • Groot FX-formaat zoombereik van 24-200mm
 • Compacte bouw met overzichtelijke bediening
 • Draadloze aansturing met geschikte camera's
 • Efficiënte koeling voor tot 100 continu-opnames
 • Groot en gemakkelijk afleesbaar LCD-display
 • Ingebouwde groothoekdiffuser en reflector

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

 • AS-22 Speedlight standaard
 • SW-15H Nikon diffusie-kap
 • SZ-4FL filter voor tl-licht
 • SZ-4TN filter voor gloeilamplicht
 • SS-5000 zachte tas
 • Accessoiretas
 • Afkomstig van Nikon Nederland
 • 5 jaar garantie
Meer informatie
EAN/UPC0018208950140
Garantie5 jaar
Richtgetal34.5
Voorwaarden actiesControleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon SB-5000
Jouw rating