5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis

Sony ECM-W2BT Wireless Microfoon

was € 239,00 Speciale prijs € 209,00
Tijdelijk uitverkocht
SKU
ECMW2BT.CE7

Sony ECM-W2BT Draadloze Microfoon           

Met de draadloze ECM-W2BT legt u eenvoudig audio uitgebreid voor vlogs en interviews. Omdat de microfoon draadloos is, kunt u eenvoudig heldere geluidsopnamen maken in verschillende omgevingen, hoe de microfoon ook gericht staat en hoe ver weg dit ook is.

Audio wordt van elke richting helder vastgelegd.

De ECM-W2BT kan met een clip dicht bij de mond van de spreker worden geplaatst. Dankzij de omnidirectionele microfooncapsule wordt uw stem helder vastgelegd, zodat u zich niet zorgen hoeft te maken over hoe het apparaat gericht is.

Effectieve ruisonderdrukking tijdens audiotransmissie

Nooit meer interferentie op het kabelsignaal, in tegenstelling tot conventionele audiotransmissie. Koppel de ECM-W2BT met een camera van Sony die een digitale audio-interface via een multi-interfaceschoen ondersteunt voor heldere, digitale audio met weinig ruis.

Eenvoudige geluidsoptimalisatie voor elke bron

Met de functie voor signaalverzwakking kunt u eenvoudig het opnameniveau aanpassen aan de bron. Met de omzetten van een schakelaar verlaagt u het volume van zeer luide geluiden van versterkt u juist zachte geluiden voor een optimaal geluidsniveau.

Helder geluid, zelfs buiten in de wind

Bij de unit is een windscherm, zodat u buiten comfortabel kunt opnemen. Bevestig het windscherm aan de microfoon en de ruis van de wind en iemands ademhaling wordt effectief verminderd voor helder en stabiel geluid, ook op winderige dagen.

Stabiele overdracht tussen microfoon en ontvanger

De Bluetooth®-codec Qualcomm® aptX™ Low Latency wordt gebruikt voor de overdracht tussen de microfoon en de ontvanger voor minimale vertraging en optimale geluidskwaliteit. Hier voorkomt u dat u audio opnieuw moet opnemen vanwege onderbrekingen in de opname. Dankzij de minimale vertraging kunt u het audiospoor beter afstemmen op de videobeelden.

Stabiele geluidsopname

De verbeterde draadloze connectiviteit biedt twee keer zoveel capaciteit als bij gebruikelijke installaties en verkleint het risico op onderbrekingen van de audiostream fors, zelfs op drukke plekken met veel draadloze verbindingen. Op plekken met goed zicht en zonder obstakels is communicatie tot op 200 meter mogelijk voor veel flexibiliteit bij camera- en audio-installaties.

Tot 200 m (600 ft) op plekken met goede zichtbaarheid.

Lange batterijlevensduur voor langdurige shoots

De batterij van de ECM-W2BT gaat lang mee, zodat u zorgeloos de hele dag door opnames kunt maken, zelfs buiten. Als u de microfoon aansluit op een camera die voeding via een multi-interfaceschoen ondersteunt, kunt u tot negen uur draadloos opnemen.

Stof- en vochtbestendige constructie

ECM-W2BT heeft een vocht- en stofbestendig ontwerp en is geschikt om eenvoudig te maken. De onderdelen zijn voorzien van weerbestendige naden en poortkleppen om stof en vocht optimaal buiten te houden.

Ondersteuning bij opnames met twee personen

Ook voor opnamen met twee personen (iemand voor en iemand achter de camera) is de ECM-W2BT de ideale audio-oplossing. Dit heeft naast een draadloze microfoon ook een geïntegreerde microfoon in de ontvanger, zodat u degene die filmt en het onderwerp kunt opnemen.

Ook opnamen met meerdere mensen zijn geen probleem

Zet de microfoon op een centrale plek met behulp van het beschermende verbindingsstuk, die ook als microfoonstandaard kan worden gebruikt. De omnidirectionele microfoon legt van alle kanten audio enorm, ook bij opnamen van meerdere mensen.

met een stereoministekker van 3,5 mm

Maak je vlogs nog professioneler met realistische audio. De microfoon is te bedienbaar via het stereoministekkeraansluiting van 3,5 mm op de zender. U kunt ook de ECM-LV1 aansluiten voor hoogwaardig stereogeluid.

Flexibele aansluitmogelijkheden

De ECM-W2BT kan worden aangesloten op camera's van Sony met een MI-schoen en op verschillende andere camera's en apparaten. Dankzij de uitgang voor een stereoministekker van 3,5 mm kunt u de ontvanger aansluiten op andere camera's, pc's, digitale voicerecorders van andere apparaten met een analoge audio-ingang.

Een perfecte match met de ECM-LV1-microfoon

De volledige zwarte en eenvoudige ECM-LV1 leidt niet af tijdens geluidsopnamen en verleden op elk type kleding. De clip kan 360 graden worden gedraaid en kan overal op kleding worden bevestigd.

Compact en licht ontwerp voor draagbaarheid

De ECM-W2BT is licht en geschikt om overal mee naartoe te nemen. Ideaal als je buiten maakt. De microfoonunit is maar 27 gram en de ontvanger 28 gram, waardoor je gemakkelijk meeneemt op elke shoot.

Eenvoudige configuratie zonder kabels en zonder gedoe

Bij een camera van Sony met een multi-interfaceschoen heb je geen kabels nodig, die dus ook niet in de oorlog kunnen raken van los schieten. Dankzij de digitale audio-interface op compatibele camera's profiteur u van kraakhelder, hoogwaardig digitaal geluid.

Eenvoudige opnamemodi voor audio

Kies met de schakelaar op de ontvanger uit een van de drie beschikbare opnamemodi: alleen microfoon, alleen ontvanger van microfoon én ontvanger.

Bescherming tegen mislukte opnamen

De ECM-W2BT heeft duidelijke ledlampjes op de ontvanger voor meer opnamegemak. Het LINK-lampje toont de communicatiestatus tussen de microfoon en de ontvanger en het POWER-lampje laat het batterijvermogen zien.

Gemakkelijk me te nemen

De bij de ECM-W2BT kan beschermende houder worden gebruikt om de ontvanger en microfoon als een eenheid me te nemen. De houder maakt het gemakkelijk om de ontvanger en microfoon samen te gebruiken. Ook kunt u de ECM-W2BT handig in de houder opbergen en overal waar ik neem.

Kenmerken van de Sony ECM-W2BT Draadloze Microfoon

 • Draadloze microfoon ideaal voor vloggen
 • Compatibel met MI-schoen
 • Weinig ruis en een hoge geluidskwaliteit
 • Opnemen met microfoon via zowel ontvanger als zender
 • Betrouwbare connectiviteit, zelfs in drukke omgevingen.
 • Tot wel 9 uur draadloze verbinding
 • dankzij de interne batterij en voeding via de camera

  Inhoud van de doos

  • Sony ECM-W2BT Draadloze Microfoon 
  • Windscherm
  • USB Type-A naar Micro-USB-kabel
  • 3,5 mm TRS naar 3,5 mm TRS connector-kabel
  • Beschermhouder aansluiten
  • Pouch
  • Afkomstig van sony Nederland
  • 5 jaar Garantie
 • Meer informatie
  EAN/UPC 4548736131996
  Kleur Zwart
  Waterdicht Nee
  Voorwaarden acties Controleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:Sony ECM-W2BT Wireless Microfoon
  Jouw rating