5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis

Canon Speedlite 430EX III-RT

Normale prijs € 339,00 Speciale prijs € 279,00
Direct leverbaar
SKU
0585C011

Canon Speedlite 430EX III-RT                                                 

Canon Speedlite 430EX III-RT is een compacte, maar toch krachtige flitser voor gebruik op de camera én off-camera. De 430EX III-RT is, net als de Canon 600EX-RT, voorzien van een ingebouwde RF-flitsbediening. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om maximaal vijf groepen RT-flitsers bestaande uit maximaal 15 flitsers per groep vanaf afstanden tot 30 meter aan te sturen. De 430EX III kan ook worden aangestuurd met de ST-E3-RT of 600EX-RT units en vergroot daarmee de beschikbare opties voor professionals en amateurs.

Belichting met meerdere flitsers.
U kunt tot 15 Speedlite 430EX III-RT flitsers tegelijk gebruiken voor multi-flitsfotografie met dramatische effecten, perfect voor het fotograferen van grote objecten, interieurs of het maken van zeer fraaie en onderscheidende portretfoto's. Flitsers kunnen worden geplaatst in één van drie groepen (tot vijf bij RF-bediening), die afzonderlijk of allemaal gelijktijdig kunnen worden bediend.

E-TTL II-flitsmeting.
Of de Speedlite 430EX III-RT nu gebruikt wordt op de camera of op afstand, Canon’s E-TTL II-flitsmeting zorgt elke keer weer voor de juiste belichting. In de instelling high-speed flitssynchronisatie kan de Canon 430EX III-RT op elke sluitersnelheid werken, ideaal voor invulflitslicht op zonnige dagen. En waarom zou u de instelling tweede gordijnsynchronisatie of stroboscopisch flitsen niet eens gebruiken voor speciale belichtingseffecten?

Snelle, krachtige bediening.
Met een richtgetal van 43 is de Speedlite 430EX III-RT krachtig genoeg om grote oppervlaktes te belichten, ook als licht wordt weerkaatst tegen wanden en plafonds. Vier AA LR6-batterijen zorgen voor stil opladen in slechts 0.1 seconde. Richt de flitskop van de Speedlite 430EX III-RT omhoog of zijwaarts om het flitslicht te weerkaatsen tegen plafonds of wanden voor zachtere portretbelichting. Met de zoomkop kan de hoek van bereik worden afgestemd op het gebruikte objectief om de effectiviteit van de flitser te optimaliseren.

Kenmerken

 • Voorzien van een ingebouwde RF-flitsbediening voor aansturing van off-camera flitsers
 • Zeer krachtige compacte flitser met een richtgetal van 43
 • Verticale rotatie van 90 en horizontale rotatie van 330 graden
 • Snelle ontgrendeling en vergrendeling
 • Inclusief kleurfilter

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

 • Canon SBA-E2 bouncekap
 • Canon SCF-E2 kleurfilter
 • Flitsvoetje
 • Opbergtasje
 • Nederlandstalige handleiding
 • Afkomstig van Canon Nederland
 • 5 jaar garantie
Meer informatie
EAN/UPC 4549292038262
Richtgetal 43
Voorwaarden acties Controleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon Speedlite 430EX III-RT
Jouw rating