Sigma 18-35mm ART f/1.8 DC HSM Nikon

€ 799,00
Leverbaar in 1 dag
SKU
210955

Sigma 18-35mm F/1.8 DC HSM ART voor Nikon DX                                              

Het Sigma AF 18-35mm f/1.8 DC HSM Art objectief is een groothoek met een lichtsterkte van f/1.8 over het gehele bereik. Met een korte minimale scherpstelafstand en het zoombereik van 18 tot 35mm is dit een veelzijdig objectief waarmee u alledaagse dingen kunt vastleggen maar ook landschappen en portretten kunt maken. De 18-35mm is geschikt voor camera's met een APS-C formaat sensor.

Het optische ontwerp
Zoals u mag verwachten van Sigma heeft de Sigma AF 18-35mm f/1.8 een zorgvuldig uitgedacht optisch ontwerp. De brede asferische lenselementen van Special Low Dispersion glas minimaliseren beeldafwijkingen en krommingen. Het diafragma is opgebouwd uit 9 bladen die zijn afgerond voor een optimale weergave van de onscherpe delen in het beeld. Het gebruik van Thermisch Composite Material vermindert de grootte en het gewicht van het objectief én verhoogt de duurzaamheid. Het interne scherpstelsysteem zorgt ervoor dat het objectief compact blijft. De automatische scherpstelmotor is bovendien soepel, snel en bijna geruisloos.

De Art-reeks
Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnamen en bij vele andere onderwerpen.

Kenmerken

 • Lichtsterk en allround inzetbaar
 • Zorgvuldig uitgedacht optisch ontwerp
 • Geruisloos, intern scherpstelsysteem
 • Hele korte minimale scherpstelafstand
 • Compact, licht en duurzaam

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Lenspouch
 • Handleiding
 • Afkomstig van Sigma Benelux
 • 5 jaar garantie
Meer informatie
EAN/UPC0085126210557
Garantie5 jaar
BeeldstabilisatieJa
KleurZwart
WaterdichtNee
Voorwaarden actiesControleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sigma 18-35mm ART f/1.8 DC HSM Nikon
Jouw rating
Meer van Sigma