5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Hoya Fusion Professional Antistatic CP-filter 95mm

Normale prijs € 269,95 Speciale prijs € 209,00
Hoogwaardig polarisatiefilter voorzien van een antistatische coating
Direct leverbaar
SKU
cp-filter

Hoya Fusion Antistatic professional CP-filter 95mm

Met het Hoya Fusion Antistatic professional CP-filter kunt u tijdens het fotograferen creatieve effecten toepassen op afbeeldingen die achteraf niet meer mogelijk zijn. Een polarisatiefilter kan reflecties weghalen van niet-metalen oppervlaktes zoals water en glas. Ook worden reflecties van licht dat wordt weerkaatst op vocht en vervuiling in de atmosfeer gefilterd. Door te draaien aan het filter kunt u zeer nauwkeurig de mate van filtratie bepalen die nodig is om het beoogde effect te behalen. Het resultaat is blauwere luchten, groenere bladeren, vermindering of complete eliminatie van reflecties en een verhoogde helderheid in afbeeldingen.

Het Fusion Antistatic professional CP-filter is voorzien van een bijzondere anti-statische coating die werkt als een "krachtveld" om stof af te stoten. Dit komt goed van pas in stoffige omgevingen waardoor u het filter minder vaak schoon hoeft te maken dan bij standaard CP-filters. Daarbij is de geharde anti-statische toplaag waterafstotend, krasvast en gemakkelijk schoon te maken als er vuil of vingerafdrukken op het oppervlak terechtkomen.

Geen nadelige effecten op de opnames

De Fusion Antistatic professional CP-filters worden gemaakt in Japan. Hierbij wordt gebruikgemaakt van met de hand geselecteerde silicaten die zorgvuldig zijn gesmolten en gemengd om zo een hoogwaardig optisch glas te maken. Hoya brengt vervolgens met uiterste zorg en precisie een verbeterde negenlaags Super Multi-coating aan op het glas. Dit zorgt voor een sterke vermindering of zelfs complete eliminatie van reflecties op het oppervlak van het glas en levert een bijzonder hoge lichttransmissie op. Dit betekent dat het filter nagenoeg geen effect heeft op de kleurbalans, het contrast of de helderheid van de uiteindelijke foto.

Het filter heeft een lichtgewicht, low-profile aluminium frame dat uit een stuk is gemaakt. Dankzij dit ontwerp zorgt Hoya ervoor dat het filter perfect parallel geplaatst is aan de sensor van uw camera voor een maximale scherpte. Het dunne profiel helpt daarnaast om vignettering te voorkomen op het moment dat u het filter gebruikt op een ultragroothoekobjectief.

Kenmerken

 • Filtert ongewenste reflecties van niet-metalen oppervlaktes
 • Voorzien van een antistatische coating om stof af te stoten
 • Krasbestendig en waterafstotend
 • Bijzonder hoge lichttransmissie

  De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

 • Afkomstig van Hoya Nederland
 • Twee jaar garantie
 • Meer informatie
  EAN/UPC024066063120
  Garantie1 jaar
  Filter maat95 mm
  Type filterPolarisatie Circulair
  Filter merk specifiekHoya Fusion
  WaterdichtStof- en spatwaterdicht
  Voorwaarden actiesControleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:Hoya Fusion Professional Antistatic CP-filter 95mm
  Jouw rating