5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis

Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Bulk nieuwe lens

€ 169,00
Direct leverbaar
SKU
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Bulk

Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Bulk

Het Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM is een standaardobjectief dat ideaal is voor beginners die willen kennismaken met fotoen videografie. Dit objectief beschikt over vier-stops optische beeldstabilisatie en is geschikt voor het fotograferen van vele onderwerpen. De stappenmotortechnologie en Movie Servo autofocus zorgen voor geruisloos en vloeiend scherpstellen tijdens het maken van video's. Daarnaast is de 18-55mm dankzij zijn lichtgewicht constructie ideaal voor dagelijks gebruik zoals het fotograferen van portretten, actie en landschappen.

Vier-stops optische beeldstabilisator
De vier-stops optische beeldstabilisatie compenseert trillingen en bewegingen en maakt fotograferen uit de hand en bij weinig licht zonder flitser mogelijk. U kunt hierdoor sluitertijden gebruiken die tot wel vier stops langer zijn dan normaal zonder dat er bewegingsonscherpte optreedt.

Stille en soepele scherpstelling

bij het maken van video'sDe EF-S 18-55mm IS STM van Canon is voorzien van stappenmotortechnologie waardoor u vloeiend en bijna geruisloos kunt scherpstellen. Dit zorgt voor soepele en accurate aanpassingen voor vloeiende opnames met een optimale geluidskwaliteit.

Vereenvoudigd filtergebruik
Doordat het objectief voorzien is van een niet-roterend lenselement aan de voorkant is het gebruik van filters een stuk eenvoudiger en dankzij de handmatige focusring is het mogelijk om op ieder moment handmatig scherp te stellen. Dankzij de korte scherpstelafstand van 25cm is het mogelijk om kleine objecten te volgen. Daarnaast zorgt de Super Spectra-coating ervoor dat overstraling wordt verminderd en de scherpte wordt verbeterd. Het diafragma met zeven lamellen zorgt daarbij voor een prachtige onscherpe achtergrond, ideaal voor portretten.

Kenmerken

  • Veelzijdig zoombereik van 18-55mm
  • Perfect voor landschappen, portretten en reisreportages
  • Vier-stops optische beeldstabilisatie
  • Vloeiend en bijna geruisloos scherpstellen
  • Minimale scherpstelafstand van 25cm
  • Compact en licht ontwerp

De volgende accessoires worden meegeleverd

  • Bulkversie zonder originele verpakking!
  • Lensdoppen
  • Afkomstig van Canon Nederland
  • Twee jaar garantie
Meer informatie
Beeldstabilisatie Ja
Kleur Zwart
Waterdicht Nee
Voorwaarden acties Controleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Bulk nieuwe lens
Jouw rating