5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Canon EF 100-400mm II F/4.5-5.6 L iS USM (draaizoom) + ET-83D zonnekap

Normale prijs € 2.749,00 Speciale prijs € 2.549,00
Tijdelijk uitverkocht
SKU
9524B005AA

Canon EF 100-400mm F4.5-5.6 L IS II USM               

Het compacte Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L USM IS Type II is een krachtig telezoomobjectief voor iedereen met een passie voor sport- en natuurfotografie. De langverwachte opvolger van de geroemde eerste versie van de Canon EF 100-400mm beschikt over een aantal vernieuwde functies waardoor de lat beduidend hoger wordt gelegd. Het objectief heeft een stof- en spatwaterdicht ontwerp met een traploos roteerbare statiefgondel zodat u overal te werk kunt gaan en zorgeloos kunt vertrouwen op de kwaliteit die Canon u biedt. Weer of geen weer.

Zoomen en beeldstabilisatie
Met een veelzijdig zoombereik van 100 tot 400mm en een korte minimale scherpstelafstand van maar 98 centimeter heeft u de vrijheid en flexibiliteit om onderwerpen van dichtbij maar ook onderwerpen van ver in close-up te fotograferen. De 4-stops beeldstabilisatie is verbeterd waardoor trillingen uitstekend worden gereduceerd, zelfs als u volledig bent ingezoomd. De drie beschikbare instellingen voor de beeldstabilisatie zijn precies afgestemd op veel voorkomende situaties. De automatische scherpstelling is, zoals verwacht mag worden, razendsnel en precies. De ringvormige USM-aandrijving zorgt er daarbij voor dat het scherpstellen bijna geruisloos gaat. Het "twist-action" zoommechanisme stelt u in staat het zoomkoppel aan te passen met een speciale Zoom Touch-instelring. Dit maakt inzoomen en het vergrendelen van de positie op elke brandpuntsafstand mogelijk.

Een zeer doordacht ontwerp
Het optische ontwerp is opgebouwd uit een indrukwekkend aantal van 21 lenselementen welke zijn verdeeld over 16 groepen. De combinatie van Fluoriet en Super Ultra-Low Dispersion lenselementen staan garant voor een contrastrijk en natuurgetrouw eindresultaat met een minimum aan aberraties. De Air Sphere Coating is een geavanceerde anti-reflectieve lenscoating met een zeer lage brekingsindex die overstraling en reflecties reduceert. Het voorste en het achterste lenselement zijn voorzien van een fluor coating. Dit verkleint de kans dat stof en vuil zich aan het oppervlak van de lens hechten. Maar niet alleen het optiek is tiptop in orde. De duurzame behuizing wordt gecompleteerd met een afneembare statiefgondel en een speciale zonnekap, de ET-83D. Deze zonnekap geeft u de snelheid om een optioneel polarisatiefilter te gebruiken en deze bij te stellen zonder dat u de zonnekap hoeft te verwijderen.

Kenmerken

 • Compact, licht en krachtig 100-400mm objectief
 • Doordacht optisch ontwerp voor optimale beeldkwaliteit
 • Voor ieder met een passie voor sport- en natuurfotografie
 • Korte minimale scherpstelafstand van maar 98 centimeter
 • Snelle, precieze en geruisloze automatische scherpstelling
 • Zoomkoppel aan te passen met Zoom Touch-instelring
 • Drie beschikbare instellingen voor de beeldstabilisatie
 • Traploos roteerbare statiefgondel is afneembaar
 • Stof- en spatwaterdichte behuizing

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd

 • ET-83D zonnekap
 • E-77II voorste lensdop
 • E achterste lensdop
 • LZ1326 zachte opbergtas
 • Afkomstig van Canon Nederland
 • 5 jaar garantie
Meer informatie
EAN/UPC 4549292010350
Garantie 5 jaar
Beeldstabilisatie Ja
Kleur Wit
Waterdicht Stof- en spatwaterdicht
Voorwaarden acties Controleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed: Canon EF 100-400mm II F/4.5-5.6 L iS USM (draaizoom) + ET-83D zonnekap
Jouw rating