Plustek OpticFilm 8200i Ai + Silverfast SE 8 Software

€ 499,00
Direct leverbaar
SKU
QDOF8200iAi

Plustek OpticFilm 8200 + i SilverFast Ai                                                             

De Plustek OpticFilm 8200 + SilverFast Ai is hoogwaardige scanner met een resolutie van 7200dpi welke uw 35mm negatieven of geraamde dia makkelijk omzet naar een digitaal bestand. De LED lichtbron zorgt voor afbeeldingen met een zeer precieze kleurrendering terwijl de stroomconsumptie laag blijft. De scanner heeft een compact formaat waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Het ingebouwde infraroodkanaal verwijdert stofjes en krasjes zodat u dit niet nog eens via omslachtige wegen zelf hoeft te doen

Dankzij de speciaal ontworpen filmhouders blijven de te scannen afbeeldingen stevig op hun plaats zodat ze niet kunnen verschuiven. De IT 8 kalibratie slide zorgt voor accurate kleurresultaten waardoor het niet nodig is om steeds opnieuw een afbeelding te scannen of de kleuren van de afbeelding achteraf aan te moeten passen.

Software

De meegeleverde SilverFast Ai Studio 8 software werkt naadloos samen met de scanner en zorgt hierdoor voor een snelle en fijn workflow. Deze versie van de software heeft een verbeterde user interface en geeft u geavanceerde preview optie waardoor u van te voren al het resultaat van uw aanpassingen kunt bekijken.

Kenmerken

  • - Geschikt voor 35mm negatieven en dia's
  • - Resolutie van 7200dpi
  • - 48-bits kleurdiepte
  • - Ingebouwde infraroodkanaal verwijdert stofjes en krasjes
  • - Compact formaat
  • - Inclusief handige software
Meer informatie
EAN/UPC4042485365331
KleurZwart
Voorwaarden actiesControleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Plustek OpticFilm 8200i Ai + Silverfast SE 8 Software
Jouw rating
Meer van Plustek