5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Sony A6400 body zwart + 18-135MM F/3.5-5.6 OSS

€ 1.359,00
Tijdelijk uitverkocht
SKU
ILCE6400M

Sony A6400 body zwart + 18-135MM F/3.5-5.6 OSS  

Innovatie die in dienst staat van uw creativiteit

Geef uw creatieve vermogens vrij spel met hoogwaardige prestaties en geavanceerde functies zoals door AI aangestuurde realtime oog-autofocus, nieuwe, zeer nauwkeurige realtime tracking, supersnel continu fotograferen en filmopnamen in 4K HDR (HLG).

Betrouwbare AF voor geweldige actieopnamen

De innovatieve AF van de camera detecteert snel en trefzeker de positie van het onderwerp en volgt dan de bewegingen ervan, waarbij het onderwerp steeds scherp in beeld blijft.

425 AF-punten met fasedetectie

Dicht op elkaar gepakte scherpstelpunten bedekken circa 84% van het beeld en helpen bij het goed scherpstellen op onderwerpen.

Snel continu fotograferen met AF/AE tot 11 fps

Mis nooit een actiemoment dankzij snelle interne verwerking en het grote buffergeheugen. Maak opnamen met max. 11 fps voor weergave achteraf of met 8 fps voor live weergave met minimale vertraging, of maak in één continue burst ca. 116 opnamen in JPEG (Standard) of 46 opnamen in gecomprimeerde RAW-indeling.

Geluidloos continu fotograferen tot wel 8 fps

Wanneer u absoluut stil moet zijn tijdens het fotograferen, bijvoorbeeld van een live optreden, kunt u geluidloos fotograferen tot 8 fps zonder sluitergeluid met AF/AE-tracking, zelfs in de AF-C-modus, met realtime oog-autofocus of realtime tracking, waardoor u extra opnamemogelijkheden hebt.

Slimme onderwerptracking

De nieuw opgenomen onderwerpherkenningstechnologie is op AI gebaseerd en verwerkt een immense hoeveelheid gegevens om zelfs snel bewegende onderwerpen te kunnen detecteren en volgen.

Nauwkeurige oogherkenning

Verbeterde realtime oog-autofocus8 is uitstekend in staat menselijke gezichten te herkennen en stelt nauwkeurig scherp op de ogen van een persoon. U hoeft hier niets speciaal voor in te stellen en kunt gewoon op de sluiterknop drukken.

Doorlopende oogtracking

Wanneer AF-C is ingesteld, zorgt realtime oog-autofocus8 voor een blijvende scherpstelling op een bewegend onderwerp, zelfs wanneer een deel van het gezicht is verborgen, bij tegenlicht of wanneer het onderwerp omlaag kijkt.

Het linker- of rechteroog van uw onderwerp kiezen

U kunt nu het linker- of rechteroog of automatisch selecteren in het menu, zodat u zich kunt concentreren op de compositie. Deze selecties kunnen aan knoppen worden toegewezen, zodat u snel tussen opties kunt schakelen tijdens het fotograferen.

                

Altijd meegeleverd

 • Sony A6400 body zwart
 • Sony 18-135mm f/3.5-5.6 OSS
 • Lensdoppen
 • 2X Accu NP-FW50
 • Schouderriem
 • Micro USB-kabel
 • Eyepiece
 • Handleiding
 • Afkomstig van Sony Nederland
 • 5 jaar garantie van Sony Nederland
 • Meer informatie
  EAN/UPC 4548736092266
  Garantie 5 jaar
  Kleur Zwart
  Formaat Sensor 24.2 Megapixel
  Type Sensor APS-C
  Display Kantelbaar Touchscreen (boven/onder)
  Voorwaarden acties Voor voorwaarden van acties van fabrikanten, controleer altijd de voorwaarden van de fabrikant(en).
  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:Sony A6400 body zwart + 18-135MM F/3.5-5.6 OSS
  Jouw rating