5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis

ZEISS 82MM UV PROTECT T* MULTICOATED FILTER

Normale prijs € 125,00 Speciale prijs € 99,00

Direct leverbaar
SKU
ZEISS 82MM UV PROTECT T* MULTICOATED FILTER

Zeiss UV Filter 82mm T*

Het Zeiss UV Filter 82mm Tzorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overigens niet de reden waarom de meeste fotografen deze filters aanschaffen. Men gebruikt deze filters voornamelijk ter bescherming van de objectieven. Krasjes op het lensoppervlak zijn uitermate vervelend en soms ook zichtbaar op de foto. Om de kans hierop te verkleinen schroef je een filter voor de lensopening. Je vervangt liever een filter, dan een vaak veel duurdere lens. Een UV-filter kun je altijd op het objectief laten omdat er bijna geen lichtverlies is.

T* coating

De anti-reflecterende T* coating helpt reflecties op het oppervlak van het filter te verminderen en bevordert de lichtdoorlatendheid voor opnames van hoge kwaliteit. De filterring heeft een dun profiel zodat je het filter ook op groothoekobjectieven kunt gebruiken. Ondank het dunne profiel is het filter voorzien van schroefdraad zodat je meerdere filters tegelijk kunt gebruiken.

Kwaliteit

Belangrijk bij het aanschaffen van een filter is de filtermaat. Deze verschilt per objectief..., kijk voor aanschaf van een filter goed wat de filtermaat van je objectief is. Dit getal staat in de meeste gevallen duidelijk op je objectief vermeld. Als je bij een objectief onder het tabblad "Accessoires" kijkt, vind je een overzicht van de filters die wij zelf adviseren. Het zal je opvallen dat er enig prijsverschil bestaat tussen de verschillende merken filters. Dit komt vooral door verschillen in de kwaliteit van het gebruikte glas. Duurdere filters hebben vaak meerdere coatings op het glas waardoor veel beter reflecties en ongewenste schitteringen worden geëlimineerd. Vandaar ook de hogere prijs.

Kenmerken

  • Speciale Zeiss T* Coating
  • Zelfde materiaal als de Zeiss objectieven
  • Vermindert overtollige blauwkleuring in foto's door driekwart van het UV licht te absorberen
  • Zeer algemene filter voor UV controle
  • Beschermt uw foto- en videocamera lens tegen stof, vuil, vingerafdrukken, krassen en andere beschadigingen.
  • Kan onder alle omstandigheden op uw camera blijven
Meer informatie
Product code 731856325
EAN/UPC 4047865600149
Filter merk specifiek Zeiss UV
Waterdicht Nee
Voorwaarden acties Controleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:ZEISS 82MM UV PROTECT T* MULTICOATED FILTER
Jouw rating