5 JAAR GARANTIE!

VOOR 17.00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Vortex Harness Strap

Vortex Harness Strap

Vortex Diamondback 10x50 NEW (2017) verrekijker

Vortex Diamondback 10x50 NEW (2017) verrekijker

Vortex Crossfire 8x42 NEW verrekijker

Vergroting: 8x

€ 179,00
Direct leverbaar
SKU
42074223

Vortex Crossfire 8x42 NEW verrekijker                                  

De Vortex Crossfire 8x42 NEW verrekijker heeft een vergrotingsfactor van acht keer. Deze kijker valt op door zijn compacte formaat, lichte gewicht en een hoge duurzaamheid. De speciale meerlaagse anti-reflecterende coating op de lenzen verhoogt de lichttransmissie. De verrekijker is gevuld met stikstofgas en is afgedicht met zogeheten "O-ringen". Uw beeld zal door het stikstofgas niet beslaan en vocht, stof en vuil kunnen niet in de behuizing komen.

Optimaal kijkcomfort.

De verrekijker is voorzien van een scherpstelwiel in het midden en heeft een rubberen bekleding. Deze bekleding heeft een beschermende functie en draagt bij aan de grip op de kijker. Het is namelijk een anti-slip laag. De oogschelpen zijn verstelbaar en bieden een optimaal kijkcomfort, ook als u een bril draagt. Bovendien is aan de kant van het rechter oculair het verschil in sterkte tussen uw ogen in te stellen. De verrekijker is compatibel met een statiefadapter, zo kunt u de verrekijker op een statief plaatsen.

Kenmerken

- Vergrotingsfactor van acht keer- Compact van formaat, licht van gewicht en duurzaam- Hoge lichttransmissie dankzij anti-reflecterende coating- Is gevuld met stikstofgas en afgedicht met O-ringen- Scherpstelwiel in het midden en rubberen bekleding- Verstelbare oogschelpen voor optimaal kijkcomfort- Het sterkteverschil tussen uw ogen is in te stellen- Ook geschikt voor brildragers

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

  • Riem
  • Rainguard
  • Lensdoppen
  • Zachte draagtas
  • Afkomstig van Vortex
  • Levenslange (gelimiteerde) garantie
Meer informatie
Product code 42074223
EAN/UPC 875874005815
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vortex Crossfire 8x42 NEW verrekijker
Jouw rating