5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis

Canon Speedlite 600EX-RT

€ 599,00

Richtgetal: 60 bij 200mm en ISO 100

Direct leverbaar
SKU
5296B003

De Canon Speedlite 600EX-RT is een krachtige flitser voor gebruik op de camera en los hiervan. Dankzij de ingebouwde RF-activering kan de belichting worden ingesteld tot op een afstand van 30m.

Een veelzijdige flitser met ingebouwde RF-activering, bedoeld voor professionele fotografen.

RF-activering op afstand
De Speedlite 600EX-RT is voorzien van ingebouwde RF-flitsbediening voor betrouwbare bediening van off-camera flitsers tot op een afstand van 30 m, ook rond hoeken. 15 frequentiekanalen zijn beschikbaar. Kies gewoon het kanaal met de beste ontvangst op de locatie waar je opnamen maakt.

Belichting met meerdere flitsers
Je kunt tot 15 Speedlite 600EX-RT flitsers tegelijk gebruiken voor multiflitsfotografie met dramatische effecten – perfect voor het fotograferen van grote objecten, interieurs of het maken van portretfoto's. Flitsers kunnen worden geplaatst in een van de drie groepen (tot vijf bij RF-bediening), die afzonderlijk of alle tegelijk kunnen worden bediend.

E-TTL II-flitsmeting
Of je nu de Speedlite 600EX-RT gebruikt op de camera of op afstand, Canon’s E-TTL II-flitsmeting zorgt elke keer weer voor de juiste belichting.

Camerabediening op afstand
Plaats je EOS waar je maar wilt en bedien de camera vanaf een afstand tot wel 30 meter met de Speedlite 600EX-RT. Plaats een Speedlite-transmitter ST-E3-RT met RF-bediening op je camera of gebruik een tweede Speedlite 600EX-RT flitser voor verrassend nieuwe perspectieven. Je kunt tot 15 camera's tegelijk bedienen voor het maken van gesynchroniseerde opnamen.

Creatief flitsmodi
In de modus high-speed flitssynchronisatie kan de Speedlite 600EX-RT op elke sluitersnelheid werken – perfect voor invulflitslicht op zonnige dagen. En waarom zou je de modi tweede gordijnsynchronisatie of stroboscopisch flitsen niet eens gebruiken voor speciale belichtingseffecten?

Snelle, krachtige bediening
Met een richtgetal van 60 (ISO 100, m) is de Speedlite 600EX-RT krachtig genoeg om grote oppervlakken te belichten, ook als licht wordt weerkaatst tegen wanden en plafonds. De vier AA/LR6-batterijen zorgen voor stil opladen in slechts 0,1 seconde.

Functies voor indirect flitsen, draaien en zoomen
Richt de flitskop van de Speedlite 600EX-RT omhoog of zijwaarts om het flitslicht te weerkaatsen tegen plafonds of wanden voor zachtere portretbelichting. Met de zoomkop kan de hoek van bereik worden afgestemd op het gebruikte objectief om de effectiviteit van de flitser te optimaliseren.

Professionele kenmerken, intuïtief ontwerp De Speedlite 600EX-RT biedt dezelfde weerbestendige afdichting als de Canon EOS-1D X professionele DSLR en een groot, verlicht dot matrix LCD-scherm voor snelle, eenvoudige bediening.

Kenmerken

 • RF-activering tot op 30 m afstand
 • Tot 15 flitsers tegelijk te gebruiken
 • Geïntegreerde optische slave
 • Camerabediening op afstand
 • Draaibare kop met 20-200 mm zoom
 • Richtgetal 60 (m, ISO 100, bij 200 mm)
 • Witbalanscorrectiefilters
 • Snel en stil opladen

In de doos
De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

 • Flitsstandaard
 • Kleur filter houder + softcase
 • Kleurenfilters SCF-E1OR1 en SCF-E1OR2
 • Softcase voor flitser
 • Afkomstig van Canon Nederland
 • 2 jaar garantie
Meer informatie
EAN/UPC 4960999786100
Richtgetal 60
Voorwaarden acties Controleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon Speedlite 600EX-RT
Jouw rating