5 JAAR GARANTIE!

VOOR 17.00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS

Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS

Samyang 500mm F6.3 Mirror T-Mount

Samyang 500mm F6.3 Mirror T-Mount

Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC Pentax

€ 379,00
Direct leverbaar
SKU
Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC Pentax

De volledig handmatig in te stellen Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC is een lichtsterk objectief met een brede beeldhoek. Zowel het diafragma als de scherpstelling heeft u met de 14mm volledig zelf in de hand. De beeldkwaliteit wordt gewaarborgd door lenscoatingen en een optisch ontwerp waarbij alleen de beste kwaliteit glas is gebruikt.

Biedt nieuwe perspectieven
Een objectief met een vaste brandpuntsafstand van 14mm is goed in te zetten in een wat kleinere ruimte of in een situatie met weinig licht. Ook leent het Samyang 14mm f/2.8 objectief zich uitstekend voor het maken van weidse opnames zoals landschapsfoto's en stadsgezichten. Als u fotografeert met een open diafragma dan worden onscherpe delen in de opname zeer zacht weergegeven en krijgt uw onderwerp direct de volledige aandacht. De minimale scherpstelafstand van maar 28 centimeter zorgt ervoor dat u kunt spelen met uw compositie en het perspectief. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een zeer komisch portret.

Het optische ontwerp
Er is onder andere gebruik gemaakt van twee extra-low-dispersion lenselementen, drie lage-refractie elementen en twee asferische lenselementen. Chromatische aberraties worden geminimaliseerd met scherpe en natuurgetrouwe opnames als resultaat. De Ultra Multi Coating van Samyang is een meerlaagse lenscoating welke schitteringen en het ontstaan van schaduwbeelden reduceert. Daarnaast optimaliseert de coating de transmissie van het licht. Door de bolling van het glas is het niet mogelijk om filters of een zonnekap op de Samyang 14mm f/2.8 te zetten, maar het objectief heeft daarom een geïntegreerde zonnekap. De zonnekap zorgt ervoor dat uw opnames geen kleurzweem of lensflare bevatten.

Kenmerken

  • Vaste brandpuntsafstand van 14mm
  • Lichtsterk en zeer veelzijdig in te zetten
  • Optisch ontwerp met meerdere coatingen
  • Minimale scherpstelafstand van 28 centimeter
  • Voorzien van een geïntegreerde zonnekap

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd

  • Lensdoppen
  • Opbergpouch
  • Afkomstig van Samyang Nederland
  • Vijf jaar garantie na registratie
Meer informatie
Product code N/A
EAN/UPC N/A
Beeldstabilisatie Nee
Soort objectief Vast brandpunt
Waterdicht Nee
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC Pentax
Jouw rating