5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis

Ricoh GR IIIx Zwart Leverbaar vanaf eind september

Normale prijs € 999,00 Speciale prijs € 899,00

Tijdelijk uitverkocht
SKU
15285

Ricoh GR IIIx Zwart                                               

De Ricoh GR IIIx heeft een beeldveld dat dichter bij het effectieve beeld van de fotograaf ligt. Hiermee komt Ricoh tegemoet aan de vraag van gebruikers. De camera is daarom uitgerust met een 26.1mm GR-lens met een beeldhoek van 40mm in het 35mm-formaat voor een natuurlijk perspectief. Verder beschikt de GR IIIx over een reeks nieuwe en verbeterde functies voor nabewerking van je opnames, zodat je deze geheel naar jouw wens bewerkt.

26.1mm f/2.8 GR objectief

De Ricoh GR IIIx compact camera is uitgerust met een compleet nieuw ontworpen 26.1mm GR-lens met een beeldhoek van 40mm in het 35mm-equivalent. Deze brandpuntsafstand ligt dichtbij je eigen effectieve gezichtsveld. Afhankelijk van hoe je de lens gebruikt, kun je met deze veelzijdige beeldhoek meerdere beeldweergaven creëren. Zo maak je opnamen die vergelijkbaar zijn met een semi-groothoek van 30mm, of creëer je een volledig andere visuele expressie dan bij een standaard 50mm lens.

24.24 megapixel APS-C-sensor

De 24.24 megapixel APS-C-sensor beschikt over een groot dynamisch bereik. Deze sensor met hoge resolutie heeft geen AA-filter voor gedetailleerd beelden met een hoge definitie. Zowel de beeldsensor als de lens zijn geoptimaliseerd voor de allerbeste beeldkwaliteit.

Krachtige GR Engine 6

De Ricoh GR IIIx is voorzien van de verbeterde GR Engine die zorgt voor de essentiële hoge beeldkwaliteit van de camera voor een grotere mate van detail. De snellere verwerking maakt de combinatie van een hoge resolutie sensor en multi-tone 14-bit RAW mogelijk. Dit draagt ook bij aan een verbeterde respons en functionaliteit voor autofocus en video.

3-assige beeldstabilisatie met 4-stops compensatie

Minder camerabewegingen zorgen voor scherpere beelden. De bewegingsreductie (SR) minimaliseert de trillingen op 3 assen, waaronder rolbewegingen, horizontale- en verticale kantelbewegingen. De beeldstabilisatie compenseert maar liefst tot 4-stops waardoor zelfs binnen een fractie van een seconde genomen snapshots scherp zijn.

Autofocus voor gezichts- en oogdetectie

De GR IIIx detecteert gezichten of ogen en stelt daarop scherp. Deze functie is ingeschakeld in Auto Area AF, Select AF en Pinpoint AF. Wanneer de camera een gezicht of oog detecteert wordt daarop scherpgesteld en het scherpstelpunt omkaderd. Het is ook mogelijk om deze alleen in te schakelen in Auto Area AF. De gezicht/oogdetectie functie is gemakkelijk aan of uit te schakelen.

Mis nooit meer een opname met Full Press Snap

Wanneer je de ontspanknop volledig indrukt, ontspant de camera de sluiter op de vooraf ingestelde afstand. Deze snelle opnamefunctie is uniek voor de GR en maakt een einde aan de vertraging bij het scherpstellen wanneer je de ontspanknop half indrukt, zodat je momenten in een fractie van een seconde vastlegt. Full Press Snap is ook te gebruiken door het touchscreen aan te raken.

Touchscreen en draaiknop voor een intuïtieve bediening

Door aanraken en schuiven op het touchscreen verplaats je de AF-zone of open je het menu. Je tijdens het afspelen ook in- en uitzoom door te pinchen op het scherm, of veeg om volgende of vorige beelden te bekijken. Tik twee keer op het scherm om terug naar het midden van het beeld te gaan. Rond de vierwegknop is een bedieningswiel geplaatst. Deze indeling maakt het mogelijk om de camera met een eenvoudige handeling snel te bedienen terwijl je deze goed in de hand houdt.

Image Control voor creatieve beelden

Met de creatieve Image Control-functie beschik je over 11 basis effectmodi waarmee je verschillende parameters aanpast om je foto's te maken zoals jij dat wilt. De instellingen omvatten, tint, hoge/lage toonregeling, contrast, contrast (hoge lichten en schaduw), scherpte, schaduw, helderheid, toning, filtereffect, korreleffect, HDR-toonniveau en kleurtoon.

DOF Priority Programmalijn, perfect voor opnamen met pan-focus

Programmalijn omvat DOF-prioriteit. Dit is een programmalijn die de prioriteit handhaaft voor een gesloten diafragma wanneer je opnamen maakt in de programmamodus. Hiermee vergroot je de scherptediepte en kun je, in combinatie met de Snap-instelling van de scherpstelstand, gemakkelijk pan-focus opnamen maken.

Kenmerken van de Ricoh GR IIIx

 • 26.1mm GR-lens met een beeldhoek van 40mm in 35mm-formaat
 • Oog/gezicht-detectie
 • DOF-priority, perfect voor pan-focus
 • Full Press Snap-functie
 • Supersnel opstarten in 0.8 seconde
 • Full HD-video's met stereogeluid
 • Minimale scherpstelafstand van 6cm
 • Wifi en bluetooth
 • Maximale ISO van 102400
 • Meerdere Image Control-opties

  Inhoud van de doos

 • Ricoh GR IIIx Zwart
 • DB-110 accu
 • USB Power Adapter
 • USB-oplaadkabel (I-USB166)
 • Polsriem
 • Gebruiksaanwijzing
 • Afkomstig van Ricoh Nederland
 • 5 jaar Garantie
Meer informatie
EAN/UPC 0027075303744
Kleur Zwart
Display Vast touchscreen
Type Sensor APS-C
Formaat Sensor 24.4 Megapixel
Compact camera klasse Allround
Waterdicht Nee
Beeldstabilisatie Ja
Voorwaarden acties Controleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ricoh GR IIIx Zwart Leverbaar vanaf eind september
Jouw rating