5 JAAR GARANTIE!

VOOR 17.00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Hoya Fusion Antistatic Professional UV Filter 37mm

€ 44,95
Direct leverbaar
SKU
YSUV037

Hoya Fusion Antistatic professional UV-filter 40.5mm
Dankzij UV-eigenschappen van het Hoya Fusion Antistatic professional UV-filter worden ultraviolette stralingen geweerd wat zorgt voor minder vertroebeling en meer helderheid in uw opnames. Tevens is het filter voorzien van een bijzondere anti-statische coating die werkt als een "krachtveld" om stof af te stoten. Dit komt goed van pas in stoffige omgevingen waardoor u het filter minder vaak schoon hoeft te maken dan bij standaard UV-filters. Daarbij is de geharde anti-statische toplaag waterafstotend, krasvast en gemakkelijk schoon te maken als er vuil of vingerafdrukken op het oppervlak terechtkomen.

Geen nadelige effecten op de opnames
De Fusion Antistatic professional UV-filters worden gemaakt in Japan. Hierbij wordt gebruikgemaakt van met de hand geselecteerde silicaten die zorgvuldig zijn gesmolten en gemengd om zo een hoogwaardig optisch glas te maken. Hoya brengt vervolgens met uiterste zorg en precisie een verbeterde negenlaags Super Multi-coating aan op het glas. Dit zorgt voor een sterke vermindering of zelfs complete eliminatie van reflecties op het oppervlak van het glas en levert een bijzonder hoge lichttransmissie op. Dit betekent dat het filter nagenoeg geen effect heeft op de kleurbalans, het contrast of de helderheid van de uiteindelijke foto.

Een dun profiel
Het filter heeft een lichtgewicht, low-profile aluminium frame dat uit een stuk is gemaakt. Dankzij dit ontwerp zorgt Hoya ervoor dat het filter perfect parallel geplaatst is aan de sensor van uw camera voor een maximale scherpte. Het dunne profiel helpt daarnaast om vignettering te voorkomen op het moment dat u het filter gebruikt op een ultragroothoekobjectief.

Kenmerken

  • Filtert het ultra-violette licht uit binnenkomend licht
  • Voorzien van een anti-statische coating om stof af te stoten
  • Krasbestendig en waterafstotend ontwerp
  • Bijzonder hoge lichttransmissie

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

  • Afkomstig van Hoya Nederland
  • Twee jaar garantie
Meer informatie
Product code YSUV037
Filter maat 37 mm
Type filter UV
Filter merk specifiek Hoya Fusion
Waterdicht Stof- en spatwaterdicht
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Hoya Fusion Antistatic Professional UV Filter 37mm
Jouw rating