5 Jaar garantie

Laagste prijs garantie

Uitstekende service en aftersales

Voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

DJI Mic 2 (2x transmitter + 1x receiver + charging case)

€ 329,00
Tijdelijk uitverkocht
SKU
DJI-MIC2-1V2

DJI Mic 2 (2TX + 1RX + Charging Case)

Leg authentieke audio vast met de gebruiksklare DJI Mic 2 (2TX + 1RX + Charging Case). Dankzij de premiumfuncties, waaronder hoogwaardige audio-opname, intelligente ruisonderdrukking en ondersteuning voor interne 32-bit floating-point opnames, stelt DJI Mic 2 je in staat om gebalanceerde en detailrijke audio op te nemen. De DJI Mic 2 is ideaal voor interviews, vlogs, livestreams en meer.

Alles-in-één, klaar voor gebruik

DJI Mic 2 wordt automatisch ingeschakeld wanneer je de Charging Case opent. Deze slimme case koppelt de ontvanger en zenders automatisch terwijl ze worden opgeladen, zodat je meteen aan de slag kunt zodra je hem opent. Het bevat zowel USB-C- als Lightning-adapters, waardoor een probleemloze installatie met je favoriete opnameapparaten mogelijk is.

Geweldig geluid

Met de DJI Mic 2 leg je briljante audio vast dankzij het omnidirectionele ontwerp. Het is speciaal geoptimaliseerd voor zang. Voer eenvoudig scenario's voor meerdere personen uit voor vlogs, interviews of diverse andere opnamebehoeften.

Krachtige ruisonderdrukking

De nieuwe intelligente ruisonderdrukkingsfunctie vermindert effectief omgevingsgeluid voor cleane, ononderbroken gesprekken, zelfs in drukke stedelijke gebieden of overvolle kamers.

Bescherm je audio

Een tweede track kan naast je hoofd-audiotrack worden opgenomen met -6dB om je te beschermen tegen onverwachte pieken in het audioniveau. Zelfs in zeer complexe, hoorbaar chaotische omgevingen zoals een rockconcert levert de DJI Mic 2 met opmerkelijk gemak gebalanceerde resultaten.

Eenvoudige synchronisatie

De ontvanger maakt via de 3.5mm TRS-kabel moeiteloos verbinding met je camera en synchroniseert zijn voedingsstatus met die van je camera. Dit zorgt voor een naadloos gesynchroniseerde audio-opname-ervaring, vrij van technische afleidingen.

Ongeëvenaarde compatibiliteit

De DJI Mic 2 beschikt over een breed scala aan compatibiliteitsopties, van USB-C en Lightning digitale uitgangen, evenals 3.5mm TRS analoge uitgang. Of je nu werkt met camera's, smartphones, computers of tablets, DJI Mic 2 is klaar om te integreren. Stereofunctionaliteit is beschikbaar voor iPhone en de meeste mobiele Android-telefoons, en maakt ook afspelen op een smartphone mogelijk zonder dat de ontvanger hoeft te worden losgekoppeld. De ontvanger beschikt ook over een speciale 3.5mm TRS-monitoringpoort, waardoor realtime audiomonitoring mogelijk is via je keuze uit 3.5mm-koptelefoons.

Moeiteloze touchscreenbediening

Een 1.1-inch OLED-aanraakscherm gecombineerd met een precisieknop biedt snelle toegang tot essentiële informatie zoals volume en batterijniveau, terwijl het ook nauwkeurige aanpassingen biedt aan parameters zoals versterking, volume, helderheid en meer. Bereik de optimale audio-installatie met ongeëvenaard gemak. Een interne motor stuurt duidelijke haptische feedback tijdens belangrijke handelingen zoals in- en uitschakelen, interne opname, dempen en dempen opheffen, en het activeren of deactiveren van ruisonderdrukking.

Handige draaiknop

Wanneer de ontvanger het startscherm weergeeft, druk je één keer op de draaiknop om te schakelen tussen versterkingsaanpassing van de zender en de ontvanger. Draai de draaiknop met de klok mee om de versterking te vergroten, en tegen de klok in om de versterking te verlagen.

Touch screen

Het scherm geeft informatie weer zoals het realtime opnamevolume, het batterijniveau van de ontvanger en zenders, de oplaadstatus, het draadloze signaal, de versterking en de kanalen. Veeg omhoog of omlaag om de instellingenpagina te openen. DJI Mic 2 is uitgerust met een ingebouwde motor en verzendt duidelijke haptische feedback tijdens belangrijke handelingen zoals in- en uitschakelen, interne opname, dempen en dempen opheffen, en het activeren of deactiveren van ruisonderdrukking, zodat je moeiteloos op de hoogte blijft van de status van het apparaat.

Magnetische bevestiging

De zenders hebben een gebruiksvriendelijk clip-on-ontwerp met een magnetische sluiting voor eenvoudige bevestiging aan kleding.

Dubbelkanaals opname voor flexibele nabewerking

De stereomodus legt audio van twee bronnen tegelijkertijd vast. Twee zenders kunnen afzonderlijk audio opnemen of deze combineren tot één track, waardoor het opnemen van meerdere bronnen wordt vereenvoudigd en de efficiëntie tijdens de postproductie wordt verbeterd.

Eenvoudig transport

De meegeleverde nieuw ontworpen DJI Mic 2 draagtas heeft een compact en strak ontwerp met een handige polsband voor eenvoudig transport. Het kan moeiteloos alle componenten bevatten die deel uitmaken van de DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX) combo. Een praktisch clamshell-ontwerp zorgt ervoor dat alle accessoires netjes georganiseerd zijn voor snelle en probleemloze toegang.

Lange batterijduur voor uitgebreide contentcreatie

Elke zender en ontvanger heeft een opmerkelijke gebruiksduur van 6 uur, die met de Charging Case kan worden verlengd tot een royale 18 uur, waardoor deze ideaal is voor livestreaming en videoproductie. Bovendien kan de USB-C-poort van de ontvanger, wanneer deze is aangesloten op een smartphone, worden aangesloten op een oplaadkabel om zowel de telefoon als de ontvanger op te laden.

 

Belangrijke specificaties

           Maak hoogwaardige audio-opname

 • Alles in één en direct klaar voor gebruik
 • 14-uurs interne opname
 • Transmitter heeft 8 GB interne opslag
 • 32-bit Floating-Point ondersteuning
 • Intelligente ruisonderdrukking
 • Een bereik van maar liefst 250 meter
 • Batterijlevensduur tot 18 uur
 • Omnidirectioneel geluid
 • Dual-channel opnemen
 •  
 • Meegeleverd

 • DJI Mic 2 receiver
 • 2x DJI Mic 2 transmitter (shadow black)
 • DJI Mic 2 audiokabel 3.5mm TRS
 • DJI Mic 2 smartphone adapter (USB-C en Lightning)
 • DJI Mic 2 windscreen
 • DJI Mic 2 clipmagneet
 • DJI Mic 2 oplaadkabel
 • DJI Mic 2 charging case
 • DJI Mic 2 opbergtas
 • Handleiding
Meer informatie
EAN/UPC6941565971364
Garantie2 jaar
KleurZwart
Voorwaarden actiesControleer de website van fabrikanten voor eventuele voorwaarden van acties zoals kassakortingen en cashbacks.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:DJI Mic 2 (2x transmitter + 1x receiver + charging case)
Jouw rating