5 JAAR GARANTIE!

VOOR 17.00 UUR BESTELD, VOLGENDE DAG IN HUIS!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM

Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM

Canon EF-S 10-22mm f3.5-4.5 USM

€ 545,00
Direct leverbaar
SKU
Canon EF-S 10-22mm f3.5-4.5 USM

Het Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM objectief is een krachtig groothoekobjectief dat geschikt is voor digitale spiegelreflexcamera's met een Canon EF-S vatting. Het is een licht en compact objectief dat zeer flexibel inzetbaar is. De grote beeldhoek is namelijk perfect voor het vastleggen van landschappen, architectuur, interieur, reportages of extreme portretten.

Scherpte en kwaliteit
De automatische scherpstelling is snel en nauwkeurig, maar u kunt op elk gewenst moment overschakelen op een volledig handmatige focus. Het objectief heeft speciaal ontworpen lenselementen die zijn voorzien van super spectra-coatings. Beeldafwijkingen en reflecties worden dankzij dit optische ontwerp tot een minimum gereduceerd. Dit alles heeft als resultaat dat uw beelden scherp en helder zijn met een optimaal contrast.

Leg de nadruk op uw onderwerp
De EF-S 10-22mm van Canon heeft een korte minimale scherpstelafstand van 24cm over het gehele zoombereik. U kunt zorgeloos extreem dichtbij uw onderwerp komen. Het diafragma is bovendien cirkelvormig waardoor achtergronden mooi onscherp worden weergegeven als u filmt of fotografeert met een grote diafragmaopening. Alle aandacht gaat meteen naar uw onderwerp omdat de achtergrond niet stoort.

Let op
Er wordt geen geen zonnekap bijgeleverd, maar het is wel aan te raden om een zonnekap bij dit objectief aan te schaffen. Vanwege de grote beeldhoek kunt u snel last krijgen van een hinderlijke lensflare of kleurzweem op het moment dat u aan het werk bent in een situatie met fel licht. Onder het tabblad "Accessoires" vind u verschillende zonnekappen die geschikt zijn voor dit objectief.

Kenmerken

  • Licht en compact groothoekobjectief
  • Nauwkeurige automatische scherpstelling
  • Heldere beelden met een optimaal contrast
  • Mooi bokeh dankzij het cirkelvormige diafragma
  • Korte minimale scherpstelafstand van 24cm
  • Geschikt voor filters van 77mm

IDe volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

  • Lensdoppen
  • Afkomstig van Canon Nederland
  • Twee jaar garantie
Meer informatie
Product code 9518A007AA
EAN/UPC 4960999246796
Beeldstabilisatie Nee
Soort objectief Zoom
Waterdicht Nee
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon EF-S 10-22mm f3.5-4.5 USM
Jouw rating